Σχετικά με Εμάς

Ποιοί Είμαστε;

Το κατάστημά μας βρίσκεται στη «καρδιά» της Αθήνας στην οδό Ακαδημίας 93 ,πλ Κάνιγγος έχοντας πάνω από 47 χρόνια προϋπηρεσίας στο χώρο των οπτικών, στο κλάδο της υγείας αλλά και της μόδας.
Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών καθώς και αρίστης ποιότητας οπτικών ειδών, η διάθεση επώνυμων προϊόντων σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
Αξίες μας είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη και κάθε συνεργάτη, η ακεραιότητα, η εμπιστοσύνη, και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση.
Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει μέσα από χρόνια επαγγελματικής συνέπειας και υπευθυνότητας με τους πελάτες, μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι και να συνεχίζουμε με την ίδια χαρά να προσφέρουμε υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων μας, οι οποίοι μας αγάπησαν και μας εμπιστεύθηκαν τα πολυτιμότερα αγαθά τους: την όραση.

Στο κατάστημά μας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών καθώς εξυπηρετούμε άμεσα :
• Συνταγές γυαλιών οράσεως
• Μικροεπισκευές σε γυαλιά οράσεως και ηλίου
• Δωρεάν οπτομετρική εξέταση με σύγχρονα μηχανήματα
• Εφαρμογές φακών επαφής
• Συμβουλές για διόρθωση μυωπίας ,υπερμετρωπίας και αστιγματισμού
• Οδηγίες σωστής εφαρμογής & καθαρισμού φακών επαφής

Εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας, προσφέροντας τεχνικές γνώσεις και συμβουλές, βοηθώντας να επιλέξετε τον κατάλληλο σκελετό γυαλιών ο οποίος ταιριάζει απόλυτα με τα δικά σας χαρακτηριστικά. Σας προτείνουμε τις κορυφαίες ποιότητες φακών και τους προσαρμόζουμε ανάλογα, στον σκελετό που επιλέξατε, σε ασυναγώνιστες τιμές . Μας διακρίνει η επιδεξιότητα, η άριστη γνώση του αντικειμένου καθώς με εμπειρία πολλών ετών  αντιλαμβανόμαστε την κάθε περίπτωση διαφορετικά δίνοντας εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε πελάτη μας.
Μια επίσκεψη θα σας πείσει διότι τα μάτια μας είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ …

Μοιραστείτε την Εμπειρία σας

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Express Παράδοση εντός Αττικής

Εγγυημένη Ποιότητα

Σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας οπτικά προϊοντα

Εκπτώσεις έως 50%

Εκπτώσεις έως 50% σε επιλεγμένα προϊόντα

Ασφάλεια Συναλλαγών

Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πάντα ασφαλή!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top